Bedrijfsverzekeringen

Onderstaand treft u een overzicht van de vele mogelijkheden.

Zoveel bedrijven, zoveel verzekeringen. Elk bedrijf heeft weer zijn specifieke verzekeringen, echter de basis blijft overal hetzelfde. Het gaat dus om maatwerk, hierdoor komen we bijna automatisch terecht bij het zakenpakket. Dit pakket heeft de mogelijkheid om alle basis verzekeringen overzichtelijk bijeen te voegen.

Zakenpakket
 1. De zaken gaan altijd door!
 2. Bedrijfscontinuïteit centraal
 3. Na een calamiteit is een schade-uitkering alleen niet voldoende om als bedrijf te overleven. Daarom bevat het Zakenpakket óók praktische oplossingen om uw onderneming opnieuw te starten. Plus preventiemaatregelen om schade te voorkomen.
 4. Gemakkelijk en overzichtelijk
 5. Huis elektronicaverzekering

Het Zakenpakket bevat alle belangrijke schadeverzekeringen voor MKB ondernemingen. In één pakket, op één polis. Met een uitstekende dekking. Welke onderdelen u nodig heeft, bepaalt u helemaal zelf. Daarbij kunt u kiezen uit verzekeringen tegen risico's in verband met:

Uw voertuigen
 1. Motorrijtuigen

Uw bedrijfspand
 1. Gebouwen
 2. Inventaris/goederen
 3. Glas
 4. Lichtreclame

Uw klanten en leveranciers
 1. Bedrijfsschade (gederfde winst)
 2. Aansprakelijkheid
 3. Rechtsbijstand

Uw processen
 1. Computers
 2. Reconstructie
 3. Goederentransport
 4. Herstarten na calamiteit

Uw persoonlijke risico's
 1. Arbeidsongeschiktheid inclusief aanvullingsverzekering zelfstandige

Zorg en Inkomen

Met een goede Zorg- en inkomensverzekeringen hoeft u zich een stuk minder zorgen te maken over de financiële risico's rondom ziekteverzuim en u weet zich verzekerd van advies en begeleiding door de beste deskundigen.

Voor uw medewerkers

Collectieve Ongevallenverzekering
Een ongeval is op zich al heel vervelend voor de betrokkenen. Als zij zich dan ook nog zorgen moeten maken om de financiën wordt het allemaal nog vervelender. Om financiële problemen als gevolg van een ongeval te voorkomen is er Collectieve Ongevallenverzekering.

WAO-combiverzekering
Werknemers die in de WAO terecht komen, krijgen te maken met het WAO-gat waardoor hun inkomen fors achteruit kan gaan. Met een WAO-Combiverzekering zorgt u er voor dat het inkomen van uw medewerkers op een goed niveau blijft.

Voor uzelf

Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Als zelfstandig ondernemer of directeur/grootaandeelhouder bent u voor uw inkomsten afhankelijk van uw zaak. Met een goede Arbeidsongeschiktheidsverzekering beschikt u ook bij arbeidsongeschiktheid over een goed inkomen.

Voor uw bedrijf

WAO-premie-vastverzekering
Een werknemer die langer dan 1 jaar ziek blijft komt in de WAO terecht. Voor u als werkgever heeft dit meestal als gevolg dat de PEMBA-premie, die u moet betalen, fors stijgt. Met een WAO-Premie-Vastverzekering dekt u zich in tegen deze stijging.

Ziekteverzuimverzekering
Werknemers kunnen ziek worden. Als werkgever moet u in het eerste jaar van ziekte minimaal 70% van het loon doorbetalen. Met een flexibele Ziekteverzuimverzekeringen dekt u dit risico af.

Openingstijden

  Maandag t/m Vrijdag 08.30 tot 17.00 uur
  Zaterdag & Zondag Gesloten
  Goede Vrijdag 7 April 2023 Gesloten
  2e Paasdag 10 April 2023 Gesloten
  Koningsdag 27 April 2023 Gesloten
  Hemelvaart 18 & 19 Mei 2023 Gesloten
  2e Pinksterdag 29 Mei 2023 Gesloten
  1e & 2e Kerstdag 25 & 26 December 2023 Gesloten
  Nieuwjaarsdag 1 Januari 2024 Gesloten

Adres gegevens

Reggestraat 28
1078 DA Amsterdam